Hoe het eruit ziet

Hoe gaat een energetische behandeling in zijn werk?

De allereerste sessie duurt negentig minuten i.v.m. de intake. Tijdens dit gesprek vertel je waarvoor je gekomen bent en wat je hoopt te bereiken. Ik zal je verzoeken een vragenlijst in te vullen. Die betreft onder andere je gezinssituatie, wat voor ziektes je hebt gehad en wat voor medicijnen je eventueel inneemt. Dit is nodig om een totaalbeeld te krijgen, want een healing werkt holistisch.

Ik ben geen medisch specialist en ik zal je bijvoorbeeld nooit vragen om medicatie aan te passen of medische adviezen geven. Als ik het raadzaam acht dat je een arts raadpleegt, zal ik de vrijheid nemen dit te adviseren. Ik zal je ook uitleggen wat je van een healing kunt verwachten.

De healing

Na dit gesprek mag je gekleed op de behandelbank plaatsnemen. Als je comfortabel ligt en je op je gemak voelt, ga ik aan jouw energieveld werken met mijn handen op of boven je lichaam. De behandeling begint meestal met het opschonen, opladen en balanceren van je hele aura. Vervolgens werk ik aan een chakra, orgaan of een bepaald onderdeel van je veld. Na de sessie kom je rustig van de bank af en ronden we de bijeenkomst af.

Hoeveel sessies je nodig hebt is afhankelijk van waarvoor je gekomen bent. Eén healing kan voldoende zijn,  maar vaak zijn er meerdere nodig. Het aantal sessies bepalen we samen.

Vervolgsessie

Als je bij mij komt voor een vervolgbehandeling, blikken we eerst terug op de voorgaande sessie en hoe alles sindsdien is verlopen. En we bespreken waar je vandaag de aandacht op wilt richten. Vervolgens krijg je een healing op de behandelbank zoals hierboven beschreven. De duur van een vervolgsessie is zestig minuten.

Confidentialiteit

Alles wat jij met mij deelt blijft onder ons – ik hanteer het beroepsgeheim.