Online / Op afstand

Een behandeling online / op afstand

Voor een behandeling is het niet nodig dat we bij elkaar in de zelfde behandelruimte zijn; één van ons kan zelfs aan het andere eind van de wereld zitten. Dit heet een healing online of op afstand en het werkt niet echt anders dan een sessie waar wij samen zijn in mijn praktijk.

Ook in dit geval hebben we van te voren een gesprek, meestal telefonisch of online, direct voorafgaand aan de healing. Daarna ga je op je gemak op een bed of bank liggen en geef ik jou vanuit mijn praktijkruimte een healing. Je hebt van te voren gezorgd dat je niet gestoord wordt (telefoon uit etc.).

Net als een behandeling in persoon duurt een behandeling op afstand ongeveer zestig minuten. Na de healing hebben we weer even contact.

Een healing op afstand is ideaal vlak voor dat je een chirurgische ingreep ondergaat. Ze kan gebruikt worden om ondersteuning vooraf te geven en om je systeem klaar te maken voor de ingreep; of zelfs tijdens de operatie zelf om je lichaam te helpen stabiliseren en sneller genezen na de ingreep. Dit kan het effect hebben dat mensen minder misselijk voelen na de verdoving en dat ze minder medicijnen nodig hebben om de pijn te bestrijden.