Wat het doet

Wat doet een energetische behandeling?

Door te werken aan je energieveld help ik jouw zelfgenezend vermogen optimaal te activeren en je meer in contact te brengen met jezelf en jouw verlangens.

In elk menselijk veld kunnen blokkades zitten. Deze verhinderen dat de levensenergie vrijelijk kan stromen. Daarnaast zijn chakras die niet goed funtioneren, niet in staat jou te voeden met de energie die je nodig hebt. Ook voor organen geldt dat als er iets op energetisch niveau verstoord is, ze hun werk niet (goed) kunnen doen. Dit soort problemen liggen ten grondslag aan veel ziektes of beperkingen.

Zulke onderliggende energetische problemen kunnen vaak in een aantal healingsessies verholpen worden. Een healing kan zeer geschikt zijn als aanvullende ondersteuning op behandelingen van een arts of specialist, maar is geen vervanging voor een medisch traject.

Resultaten

Een energetische behandeling zuivert je hele energieveld, laadt het op en balanceert het. Bovendien kan het opruimen van blokkades en het herstellen van de functies van de chakras resulteren in:

  • een betere doorstroming van de energie in je lijf;
  • het beter in je vel zitten;
  • beter slapen en
  • meer plezier in het leven.

Elke behandeling is afgestemd op jou en jouw situatie op dat moment. Tijdens een healing werk ik op verschillende niveaus van je veld, daardoor pak ik de onderliggende energetische oorzaak van je probleem aan. Dit draagt in sterke mate bij aan het totale genezingsproces.